Webinars

Part 2: Fremtidens arbejdsfællesskab - Værdibaseret selvledelse i offentlig vs privat

156 visninger
tirsdag den 18. april 2023

 

Fremtidens arbejdsfælleskab er under udarbejdelse, og vi ser en stor bevægelse mod det frie arbejdsliv. Med 'det frie arbejdsliv' menes der tillid, egenrådighed og selvledelse.

Men hvordan skal man forholde sig i den offentlige sektor, hvor rammer, regler og love er snævret gevaldigt ind af reformer og overenskomster. Kan den private sektor med deres lovløshed lære den offenctlige sektor noget eller omvendt?

Hvordan er det lykkedes for Ann-Christina Matzen at etablere et 90% ledelsesløskoncept i Gentofte Kommunes Job, Aktivitets- og Kompetencecenter (JAC)? Hvordan har hun oplevet skiftet til selvledelse? Hvordan kan du gøre hende kunstig efter? Og hvad er forskellen på selvledelse for Ann-Christina og Ali? 

Deltag og hør med tirsdag d. 04. april kl. 11.00 når Ann-Christina Matzen fra JAC, Betina Noe Favrholt fra JustCollab og Ali Cevik fra HR-ON tager en snak om fremtidens arbejdsfælleskab og de læringer de hver har gjort sig i forhold til værdibaseret selvledelse i den offentlige og private sektor.

Webinaret er det andet af sin slags af en række, der vil blive offentliggjort i løbet af den næste tid. Se det første webinar her: Part 1: Fremtidens arbejdsfællesskab.  

Webinaret er på dansk.

Tilføj en kommentar...
Post som (log ud)